снимка: Рик Рос, Инстаграм“Против хвърлянето на пари на вятъра съм, но също

...
снимка: Рик Рос, Инстаграм“Против хвърлянето на пари на вятъра съм, но също
Коментари Харесай

Рапър пести по милион на година, като коси сам тревата в имението си

снимка: Рик Рос, Инстаграм

“Против хвърлянето на пари напразно съм, само че също по този начин е значимо хората да се любуват на плодовете на своя труд, ” споделя Рос.

Рик Рос населява имение с повърхност 235 акра (950 декара) във Файетвил, Джорджия, което преди този момент беше благосъстоятелност на боксовата легенда Ивандър Холфийлд.

Въпреки че закупи парцела на Холифийлд, Рос не следва финансовите практики на боксьора, който изгуби съвсем всичките си пари. Вместо да харчи по към 1 млн. $ на година, с цел да поддържа тревата на голямото имение, Рос, в действителност, я коси самичък, съобщи той пред Forbes, представени от.

“Когато купих имението във Файетвил, локалните ме питаха дали знам, че Холифийлд е харчел по 1 млн. $ на година за косене на тревата. Затова взех решение, че ще си окосявам тревата самичък. И тъкмо това и върша.

Отидох до John Deere и помолих да видя най-големия трактор, с който разполагат. Казах им, че имам над 800 декара трева, която желая да подкрепям окосена и те ми демонстрираха точната машина за тази работа. Стоях несъмнено два часа на едно и също място, на първо място да проработи, само че по-късно не съм се спирал. Кося трева по към пет часа ”, споделя Рос.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР